Fulltime
36 uur
hbo werk- en denkniveau
PLUS Retail B.V.
088 - 344 6152
Archimedeslaan 21
3584 BA, Utrecht
Deel deze vacature
teamleider informatiemanagement & -analyse
Wat ga je doen?

Het is voor iedere organisatie van groot belang om niet alleen de informatievoorziening te laten aansluiten bij de wensen en behoeftes vanuit de business, maar ook om bij te blijven met de meest recente ontwikkelingen in de IT. Informatiemanagement is daarom een van de belangrijkste onderdelen van een IT afdeling. Ben jij er klaar voor om een team met ervaren informatiemanagers en informatieanalisten aan te sturen? Ben jij zelf een ervaren informatieanalist en wil je de volgende stap zetten? Dan zoeken wij jou!

 

Bij PLUS Retail wordt het team met informatie managers en informatieanalisten aangestuurd door een meewerkend voorman of -vrouw die vakgerichte aansturing geeft aan alle leden van het team. Je treedt op als sparringpartner voor alle teamleden en werkt zelf mee aan verschillende IT projecten bij PLUS Retail. Jij geeft vakgerichte aansturing aan alle informatie managers en Informatie Analisten van PLUS Retail en coördineert hun werkzaamheden.

 

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Jij bent verantwoordelijk voor de invulling van alle Informatiemanagement en Informatie Analyse processen binnen PLUS Retail, waaronder de oplevering van de functionele ontwerpen en requirements voor IT projecten;
  • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor het IT informatieloket waar alle nieuwe wensen en eisen voor het IT landschap worden verzameld;
  • Jij bent verantwoordelijk voor het Informatiemanagement en Informatie Analyse deel van de IT projecten van PLUS Retail, waarbij jij fungeert als sparringpartner voor het team en meewerkt aan projecten als meewerkend voorman;
  • Je draagt zorg voor de communicatie met de business voor het ophalen van (functionele) requirements, het opstellen van projectideeën en inhoudelijke afstemming over het Informatiemanagement en Informatie Analyse deel van specifieke opdrachten of projecten;
  • Je overlegt met de manager Discovery & Design, projectmanagers en resourcedesk over de inzet, allocatie en beschikbaarheid van je teamleden en bouwt een kennismatrix op van je team.

 

Daarnaast houd jij jezelf en je teamleden op de hoogte van relevante wijzigingen en ontwikkelingen binnen het vakgebied en draag je zorg voor de professionele ontwikkeling van jezelf en je teamleden.

Wie ben je?

Je bent flexibel en werkt oplossingsgericht. Je bent bekend met informatiemanagement in een complexe IT omgeving. Ervaring in de retail is een pre. Ervaring in een leidinggevende functie op een IT afdeling is zeker een pre.

 

Daarnaast heb je:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in Informatie Management/Informatie Analyse;
  • Ruime ervaring in procesmanagement;
  • Voldoende kennis en ervaring in complexe IT omgevingen.
Wat bieden we je?

Op het PLUS servicekantoor word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Ten eerste kom je terecht in een retail omgeving waar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staat en je dus écht het beste uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid om zaken op te pakken en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s die staan te popelen om hun expertise en ervaring met je te delen. Daar hoort ook een continue ontwikkeling bij, zowel op persoonlijk vlak als in je eigen vakgebied. Genoeg uitdaging dus. En om het nóg een stukje interessanter te maken: bij een 36-urige werkweek heb je één keer in de twee weken een vaste vrije dag! Daar teken je toch voor?

Interesse?

Ga jij samen met ons voor het beste resultaat? Kom maar op dan, want op mensen zoals jij zitten we te wachten! Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Matthieu Hendriks (manager IT) via 088-344 6000. Voor vragen over de procedure neem je contact op met Lotte Wilmer (corporate recruiter) via 06-22771581.

 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Goed kan altijd beter, vinden we bij PLUS. Want we willen onze klanten op alle vlakken het beste bieden. Net zoals onze medewerkers, en dat ervaar je bij PLUS aan den lijve. Zo geven we je bijvoorbeeld alle ruimte om te ondernemen. Uiteraard doe je dit op een duurzame, eerlijke en integere manier, met respect voor mens en milieu. Een mogelijkheid die jij met beide handen aangrijpt. Want zodra je ergens je tanden in zet, laat jij pas los als je missie geslaagd is.
PLUS gebruikt voor deze website functionele cookies zodat jij op ieder apparaat de beste gebruikerservaring hebt. Meer weten?