Werken in de supermarkt

Als winkelmedewerker bij PLUS kom je terecht in een gezellig en klantgericht team met toffe peren dat altijd op zoek is naar nieuwe verfrissende ideeën. Je staat dagelijks in direct contact met onze klanten, waardoor jij echt het verschil kunt maken. Ook hechten we veel belang aan jouw persoonlijke ontwikkeling, wil je graag doorgroeien? Dan gaan we samen kijken hoe we dat voor elkaar krijgen.

Ik wil graag werken op de afdeling…
Er is altijd wat te doen op de afdeling. Naast leiding geven aan collega's ben je elke dag bezig met voorraadbeheer en omzet. Niet gek dat er veel van je verwacht wordt; van personeelsplanning tot hygiënecontrole en alles wat daartussen zit. Bovendien ontwikkel je een commercieel afdelingsplan en geef je samen met het kader vorm aan het totale winkelbeleid. Je houdt je dus bezig met dagelijkse dingen én de verre toekomst.
Kom stage lopen in een supermarkt!

Ben je op zoek naar een BBL/BOL of andere stage? En heb je er ooit aan gedacht om dat te doen in een supermarkt? Als stagiair in een PLUS supermarkt maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt en word je gezien als volwaardig lid van het team. Wil jij onderdeel worden van dit gezellige team? Bekijk dan onze stage vacatures of neem contact op met een PLUS in jouw buurt!

“De PLUS formule biedt veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Zo kan ik helemaal zelf bepalen hoe ik de zaken aanvlieg.”

Cor Willem Visser, ondernemer
Word aspirant ondernemer bij PLUS

Bij PLUS zijn ondernemers heel belangrijk! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en gedreven ondernemers die onderdeel van de coöperatie willen uitmaken. Werk je al jaren vol passie als leidinggevende in een supermarkt? En heb je een afgeronde hbo-opleiding? Dan is de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding zeker het onderzoeken waard. Dus heb jij een eigen PLUS supermarkt als doel? Bekijk dan de vacature in het vacatureoverzicht voor meer informatie!

Door blijven groeien met de PLUS Academie

Bij PLUS zijn we echte vakmensen! Doorgroeien in en op de hoogte blijven van je vak vinden we dus heel belangrijk. Daarom hebben we voor onze winkelmedewerkers onze eigen PLUS Academie. Hier leer je alles over het ambacht, over onze producten en je traint je adviesvaardigheden om onze klanten optimaal te bedienen. Onze opleidingen variëren van een e-learningmodule ‘Wij zijn PLUS!’ tot de ‘Opleiding tot PLUS Wijnadviseur’ en van een BHV-training tot een mbo- of hbo-opleiding.

“Ik had nooit gedacht dat mijn pad zo zou lopen, maar ik vind het geweldig!”

Lotte, manager broodafdeling
Ik vraag me af….

"Benieuwd hoe het sollicitatieproces er uit ziet?"