Werken bij PLUS

Waar je ook aan de slag gaat, bij PLUS ben je altijd bezig de service aan onze klanten te verbeteren. Zin om te groeien? Kijk dan bij onze vacatures en wie weet ben je straks een van onze belangrijke schakels binnen PLUS!

Waar wil je werken?
Op het servicekantoor

Het nieuwste product, de gaafste actie, de strakste begroting. Het servicekantoor in Utrecht ondersteunt alle PLUS supermarkten. Daar kunnen we jouw ervaring, professionaliteit en servicegerichtheid goed bij gebruiken.

In de supermarkt

De grootste glimlach, het strakste schap, de origineelste actie. De winkelvloer is waar het gebeurt.

In het distributiecentrum

De snelste levering, het beste team, de efficiëntste logistiek. In het distributiecentrum draait alles om een perfecte service voor onze winkels en dus voor onze klant, want wie wil er nu voor een leeg schap staan?

Wij zijn PLUS!
Goed eten

‘Goed eten’ staat bij ons centraal. Dat betekent lekker eten, gemaakt uit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dier.

Voor iedereen

Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Middenin de maatschappij, of het nu in een grote stad of een klein dorp is.

Kwaliteit

Een uitgekiend assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, een uitstekende winkellocatie en een voor de klant optimale winkelervaring. Dat zijn onze kwaliteitsprincipes.

Duurzaamheid

Onze missie is een duurzame bedrijfsvoering, waarbij de klant centraal staat en de focus ligt op goed eten, voor iedereen elke dag.

PLUS gebruikt voor deze website functionele cookies zodat jij op ieder apparaat de beste gebruikerservaring hebt. Meer weten?