Op welke locatie wil je werken:
Werken in de supermarkt

Op de winkelvoer sta je direct in contact met onze klanten en maken jouw ideeén het verschil. Als winkelmedewerker bij PLUS kom je terecht in een leuk, klantgericht team dat altijd op zoek is naar nieuwe verfrissende ideeën. En met de vele verschillende taken die je hebt in de winkel, hoef je je nooit te vervelen! Wij zoeken echte vakmannen, aanpakkers en doordouwers.

Vakantiemedewerkers
Kom bij PLUS je vakantiegeld bij elkaar verdienen!
Kom stage lopen in een supermarkt!

Als je stage loopt in een supermarkt van PLUS, dan is stilzitten er niet bij. Je hebt veel verschillende dingen te doen. Zo maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt. En het leuke is: je bent al gelijk volwaardig lid van het team. Interesse? Neem contact op met een PLUS in jouw buurt!

“Er wordt flink in je geïnvesteerd. Daar heb jij baat bij, maar de klant ook.”

Manon, Verkoopmedewerker

“Je hebt de vrijheid om te ondernemen en zelf je succes te creëren.”

Sander Koot, ondernemer
Word aspirant ondernemer bij PLUS

Bij PLUS zijn ondernemers heel belangrijk! Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en gedreven ondernemers die onderdeel van de coöperatie willen uitmaken. Werk je al jaren vol passie als leidinggevende in een supermarkt? En heb je een afgeronde hbo-opleiding? Dan is de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding zeker het onderzoeken waard. Dus heb jij een eigen PLUS supermarkt als doel? Bekijk dan de vacature in het vacatureoverzicht voor meer informatie!

Door blijven groeien met de PLUS Academie

Bij PLUS zijn we echte vakmensen! Doorgroeien in en op de hoogte blijven van je vak vinden we dus heel belangrijk. Daarom hebben we voor onze winkelmedewerkers onze eigen PLUS Academie. Hier leer je alles over het ambacht, over onze producten en je traint je adviesvaardigheden om onze klanten optimaal te bedienen. Onze opleidingen variëren van een e-learningmodule ‘Wij zijn PLUS!’ tot de ‘Opleiding tot PLUS Wijnadviseur’ en van een BHV-training tot een mbo- of hbo-opleiding.

‘’Een échte PLUS opleiding sluit beter aan bij mijn werk en het leerproces”

Julian, rechterhand kw-chef

"Benieuwd hoe het sollicitatieproces er uit ziet?"

Ik vraag me af….
PLUS gebruikt voor deze website functionele cookies zodat jij op ieder apparaat de beste gebruikerservaring hebt. Meer weten?