Op welke locatie wil je werken:
Werken op het servicekantoor

Het servicekantoor in Utrecht ondersteunt alle PLUS supermarkten. Dat doen we vanuit verschillende afdelingen. Of het nu gaat om een functie in de marketing, logistiek, P&O, ICT, finance of commercie: jouw vechtlust, focus, teamspirit en vakmanschap brengen ons elke dag een stapje dichterbij onze ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden.

Marketing & Communicatie
Marketing & Communicatie bestaat uit de afdelingen Merk en Communicatie en Onderzoek & Insights.  Op deze afdeling worden o.a.  verschillende campagnes en communicatiemiddelen ontwikkeld en inzichten gecreëerd d.m.v. data op verschillende vlakken.
Stage lopen op het servicekantoor is dynamisch en leuk!

Het PLUS servicekantoor ondersteunt de PLUS supermarkten op allerlei gebieden: finance, marketing, productontwikkeling, P&O enzovoort. In deze veelzijdige en dynamische omgeving kun je een snelle ontwikkeling doormaken. De stages die beschikbaar zijn staan tussen de vacatures; staat jouw gewenste stage er niet bij, laat ons dan middels een open sollicitatie weten waarnaar jij op zoek bent.

“Het is leuk om samen met collega’s een zo succesvol mogelijke campagne neer te zetten!”

Marieke Lazeroms, campagnemanager
PLUS Power

PLUS wil de beste supermarkt worden.. en dat doen we met de beste mensen! Dus jouw is belangrijk voor ons. Daarom bieden we tal van trainingen en opleidingen aan. We moedigen je altijd aan om nog beter te worden in jouw vak. PLUS POWER. Zet kracht achter je ontwikkeling!

Ik vraag me af….

"Benieuwd hoe het sollicitatieproces er uit ziet?"

PLUS gebruikt voor deze website functionele cookies zodat jij op ieder apparaat de beste gebruikerservaring hebt. Meer weten?