Op welke locatie wil je werken:
Werken in het distributiecentrum

In het distributiecentrum draait alles om een perfecte service voor onze winkels en dus voor onze klant. Elke dag rijden onze vrachtwagens af en aan om goederen te laden en te lossen, zodat onze winkels perfect bevoorraad worden. Een complexe puzzel waarin alles draait om efficiéntie en nauwkeurigheid. Een proces waarin iedere schakel - van orderpicker tot planner - essentieel is. Samenwerking, teamspirit en focus staan hierbij voorop.

Magazijn (op het DC)
Hou je van fysiek werk en weet je van aanpakken? Dan is er in het magazijn op het distributiecentrum vast wel een plek voor je! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als orderpicker, heftruckchauffeur of medewerker Expeditie.
Op zoek naar een logistieke baan? Loop dan stage!

Een stage of afstudeerplek in een van onze distributiecentra is een mooi begin van een logistieke carrière. Tussen de vacatures vind je ons huidige stageaanbod. Staat jouw gewenste stage er niet bij, dan kan je je gegevens achterlaten middels een open sollicitatie. Vertel ons hoe je het voor je ziet. Dan stippelen we samen een route uit!

“We zijn met z’n allen bezig om PLUS naar een hoger plan te brengen.”

Tom, Sectiechef magazijnen
PLUS Power

PLUS wil de beste supermarkt worden.. en dat doen we met de beste mensen! Jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons en we bieden tal van trainingen en opleidingen aan. We moedigen je altijd aan om nog beter te worden in jouw vak. PLUS POWER. Zet kracht achter je ontwikkeling!

Ik vraag me af….

"Benieuwd hoe het sollicitatieproces er uit ziet?"

PLUS gebruikt cookies zodat PLUS en derde partijen jouw websitegedrag kunnen volgen om je relevante advertenties te tonen en om onze website te optimaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten?
 
Click here to see your activities