Op welke locatie wil je werken:
Werken in het distributiecentrum

In het distributiecentrum draait alles om een perfecte service voor onze winkels en dus voor onze klant. Elke dag rijden onze vrachtwagens af en aan om goederen te laden en te lossen, zodat onze winkels perfect bevoorraad worden. Een complexe puzzel waarin alles draait om efficiéntie en nauwkeurigheid. Een proces waarin iedere schakel - van orderpicker tot planner - essentieel is. Samenwerking, teamspirit en focus staan hierbij voorop.

Magazijn (op het DC)
Hou je van fysiek werk en weet je van aanpakken? Dan is er in het magazijn op het distributiecentrum vast wel een plek voor je! Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als orderpicker, heftruckchauffeur of medewerker Expeditie.
Op zoek naar een logistieke baan? Loop dan stage!

Een stage of afstudeerplek in een van onze distributiecentra is een mooi begin van een logistieke carrière. Tussen de vacatures vind je ons huidige stageaanbod. Staat jouw gewenste stage er niet bij, dan kan je je gegevens achterlaten middels een open sollicitatie. Vertel ons hoe je het voor je ziet. Dan stippelen we samen een route uit!

“We zijn met z’n allen bezig om PLUS naar een hoger plan te brengen.”

Tom, Sectiechef magazijnen
Hulpkracht orderpicker worden? Dat kan!

In deze video neemt een van de zaterdagkrachten uit ons distributiecentrum in Ittervoort je mee in zijn werk in het magazijn. Wil je ook als hulpkracht (op zaterdag) aan de slag in een van onze vier distributiecentra in Middenbeemster, Hendrik-Ido-Ambacht, Haaksbergen of Ittervoort? Bekijk dan de vacatures!

Ik vraag me af….

"Benieuwd hoe het sollicitatieproces er uit ziet?"

PLUS gebruikt voor deze website functionele cookies zodat jij op ieder apparaat de beste gebruikerservaring hebt. Meer weten?