Werken op het servicekantoor

Speel video

Het nieuwste product, de gaafste actie, de strakste begroting. Het servicekantoor in Utrecht ondersteunt alle PLUS supermarkten. Daar kunnen we jouw ervaring, professionaliteit en servicegerichtheid goed bij gebruiken. Of het nu gaat om een functie in de marketing, logistiek, P&O, ICT, finance of commercie: jouw vechtlust, focus, teamspirit en vakmanschap brengen ons elke dag een stapje dichterbij onze ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden.

De drive komt van jou, de begeleiding van ons. Als één van de beste werkgevers van Nederland investeren we graag in jou. Met een opleidingsprogramma op maat en het programma PLUS Power zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bij PLUS staat ondernemerschap voorop. Denk mee. Onderneem mee.

Categorymanager

Joris: "PLUS is groot genoeg om professioneel te werken en klein genoeg om ondernemend te blijven!"

Meer over het werk Bekijk vacatures

Sitemanager

Patrick: “Het is mooi om met een divers team een heel nieuw DC te ontwikkelen die ervoor gaat zorgen dat PLUS de beste supermarkt van Nederland wordt!”  

Meer over het werk

Bekijk vacatures

 

Clustermanager

Savannah: “Iedereen is bereid je te helpen en staat voor je klaar!”

Meer over het werk

Bekijk vacatures

Stage op het Servicekantoor

Marieke: “Het is leuk om samen met collega’s van verschillende disciplines een zo succesvol mogelijke campagne neer te zetten!”

Van stagiair naar een uitdagende job op het Servicekantoor?