PLUS Power

PLUS wil de beste supermarkt worden.. en dat doen we met de beste mensen! Dus jouw ontwikkeling is belangrijk voor ons.

Het begint al met de introductiedag. Samen met een groep nieuwe collega’s leer je PLUS beter kennen. Weet jij waar Corporate Communicatie zich bijvoorbeeld mee bezighoudt? Of wat de vijf kernwaarden van PLUS Retail zijn? Natuurlijk leer je elkaar ook beter kennen, want je gaat de hele dag met elkaar op pad. Naar één van onze distributiecentra en naar een winkel. De dag sluiten we gezamenlijk af in de keuken waar we een heerlijke maaltijd bereiden. Want: Goed eten. Daar houden we van.

Natuurlijk stopt het hier niet. We stimuleren je om je het hele jaar door te ontwikkelen. Volg een of meerdere trainingen uit ons PLUS POWER aanbod, zoals projectmatig werken en professioneel communiceren. Deze trainingen helpen je om jouw werk bij PLUS nóg beter te kunnen doen. Regelmatig zijn er lunchsessies waarin een collega je in een uurtje vertelt waar hij of zij zich mee bezig houdt. Je kan natuurlijk ook gewoon langslopen om je vragen te stellen, bij PLUS is de cultuur open en informeel. We nodigen een paar keer per jaar een inspirerende spreker uit die je handvatten geeft om je werk goed uit te kunnen voeren. Loop ook eens stage in één van onze winkels en werk samen met de winkelmedewerkers en onze ondernemers.

We bieden tal van trainingen en opleidingen aan, maar het kan natuurlijk zijn dat jij een vakspecifieke training op het oog hebt. Bespreek dit met je leidinggevende, we moedigen je aan om nog beter te worden in jouw ambacht. PLUS POWER. Zet kracht achter je ontwikkeling.