PLUS Academie

PLUS Academie

Bij PLUS zijn we echte vakmensen! Doorgroeien in en op de hoogte blijven van je vak vinden we dus heel belangrijk. Daarom hebben we voor onze winkelmedewerkers onze eigen PLUS Academie. Hier leer je alles over het ambacht, over onze producten en je traint je adviesvaardigheden om onze klanten optimaal te bedienen.

De PLUS Academie bestaat uit zowel klassikale trainingen, lange(re) opleidingen en online trainingen. Van de e-learningmodule ‘Wij zijn PLUS!’ tot de ‘Opleiding tot PLUS Wijnadviseur’ en van een BHV-training tot een MBO- of HBO-opleiding. Samen met collega’s uit andere winkels leer je alles over je vak en behaal je het wettelijk erkend diploma. Er is voor elk wat wils. Wist je trouwens dat wij zelfs onze eigen Bieropleiding hebben?!

En het mooie is: van de meeste trainingen en opleidingen mag je onbeperkt gebruikmaken. Alle online cursussen volg je wanneer het jou het beste uitkomt, zelfs thuis op de bank of in de bus via je mobiele telefoon. Een klassikale training of opleiding vraag je aan in overleg met je ondernemer.

We investeren continu in je productkennis, adviesvaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling. En dat is nooit saai, want we mixen theorie met praktijk. Alles wat je leert in een training of opleiding pas je direct toe op de winkelvloer. Op die manier groei je het snelst in jouw functie en naar de volgende uitdaging.

Julian volgt de HBO Opleiding