Stage lopen

Stel, je bent op zoek naar een stageplaats. Dan ben je bij PLUS aan het juiste adres. Bij ons kun je leren en werken prima combineren. Tenslotte leer je in de praktijk toch het meeste.

PLUS supermarkten

Als je stage loopt in een supermarkt van PLUS, dan is stilzitten er niet bij. Je hebt veel verschillende dingen te doen. Zo maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt. En het leuke is: je bent al gelijk volwaardig lid van het team. Interesse? Neem contact op met een PLUS in jouw buurt!

PLUS distributiecentra

Heb je oren naar een logistieke baan? Dan is een stage of afstudeerplek in een van onze distributiecentra een mooi begin. Tussen de vacatures vind je ons huidige stageaanbod. Staat jouw gewenste stage er niet bij, dan kan je je gegevens achterlaten middels een open sollicitatie. Vertel ons hoe je het voor je ziet. Dan stippelen we samen een route uit.

PLUS servicekantoor

Het PLUS servicekantoor ondersteunt de PLUS supermarkten op allerlei gebieden: finance, marketing, productontwikkeling, HR enzovoort. In deze veelzijdige en dynamische omgeving kun je een snelle ontwikkeling doormaken. De stages die beschikbaar zijn staan tussen de vacatures; staat jouw gewenste stage er niet bij, laat ons dan middels een open sollicitatie weten waarnaar jij op zoek bent, dan kunnen we samen onderzoeken of er mogelijkheden voor jou zijn op het PLUS Servicekantoor.

Marieke's verhaal over haar stage bij PLUS

Wat willen wij van jou weten?

Om met jou mee te kunnen zoeken naar een geschikte stageplek bij PLUS, is het voor ons belangrijk om een aantal zaken van jou te weten:

  • Op welke afdeling zou je stage willen lopen?
  • Heb je al een opdrachtformulering in gedachten?
  • Hoeveel uur per week wil je stage lopen en in welke periode?
  • Ben je op zoek bent naar een meewerk- of afstudeerstage?